Sistem de infasare

Sistem de Infasare, Eko, Bumbac 100%, 3-6Kg - Alb

(0)
69,00RON 72,00RON

SISTEM DE INFASARE - ALB Sistemul de infasare WHITE de la EKO este anume proiectat pentru nou-nascuti pana in a treia luna de viata. Infasarea bebelusului in acest sistem ii ofera siguranta si confortul din burtica mamei, asigurandu-i un somn mai lung, mai linistit si mai sigur, impiedcandu-l pe acesta sa-si loveasca fata cu manutele sau sa se trez..

Sistem De Infasare, Eko, Bumbac 100%, 3-6Kg - Bej

(0)
69,00RON 72,00RON

SISTEM DE INFASARE - BEJ Sistemul de infasare Bej de la EKO este anume proiectat pentru nou-nascuti pana in a treia luna de viata. Infasarea bebelusului in acest sistem ii ofera siguranta si confortul din burtica mamei, asigurandu-i un somn mai lung, mai linistit si mai sigur, impiedcandu-l pe acesta sa-si loveasca fata cu manutele sau sa se trezea..

Sistem De Infasare, Eko, Bumbac 100%, 3-6Kg - Bleu

(0)
69,00RON 72,00RON

SISTEM DE INFASARE - BLEU Sistemul de infasare Bleu de la EKO este anume proiectat pentru nou-nascuti pana in a treia luna de viata. Infasarea bebelusului in acest sistem ii ofera siguranta si confortul din burtica mamei, asigurandu-i un somn mai lung, mai linistit si mai sigur, impiedcandu-l pe acesta sa-si loveasca fata cu manutele sau sa se trez..

Sistem De Infasare, Eko, Bumbac 100%, 3-6Kg - Roz

(0)
69,00RON 72,00RON

SISTEM DE INFASARE - ROZ Sistemul de infasare Roz de la EKO este anume proiectat pentru nou-nascuti pana in a treia luna de viata. Infasarea bebelusului in acest sistem ii ofera siguranta si confortul din burtica mamei, asigurandu-i un somn mai lung, mai linistit si mai sigur, impiedcandu-l pe acesta sa-si loveasca fata cu manutele sau sa se trezea..

Sistem De Infasare, Eko, Bumbac 100%, 3-6Kg - Turcoaz

(0)
69,00RON 72,00RON

SISTEM DE INFASARE - TURCOAZ Sistemul de infasare Turcoaz de la EKO este anume proiectat pentru nou-nascuti pana in a treia luna de viata. Infasarea bebelusului in acest sistem ii ofera siguranta si confortul din burtica mamei, asigurandu-i un somn mai lung, mai linistit si mai sigur, impiedcandu-l pe acesta sa-si loveasca fata cu manutele sau sa s..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)