Puzzle-uri educative

Puzzle 3 in 1 Cubika "Animalutele Preferate"

(0)
50,00RON 66,00RON

Puzzle 3 in 1 Cubika "Animalutele Preferate" Puzzle-ul 3 in 1 Cubika "Animalutele Preferate" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete sa potriveasca figurinele des..

Puzzle Cubika, "Familia potrivita"

(0)
27,00RON 36,00RON

Puzzle Cubika, "Familia potrivita" Puzzle-ul Cubika “FAMILIA POTRIVITA” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia.  Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete sa asocieze familiile potrivite din care fac parte cele 5 personaje...

Puzzle Cubika, Ce mananca

(1)
27,00RON 36,00RON

Puzzle Cubika, Ce mancam Setul puzzle Cubika “CE MANANCA” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete care sunt mancarurile specifice fiecarui animalut. Acest set d..

Puzzle ”4 Anotimpuri”

(1)
42,00RON 54,00RON

Puzzle-ul 4 Anotimpuri este un joc de gandire in care este necesar ca toate piesele sa fie asamblate pentru a obtine imaginea finala. Incurajeaza dezvoltarea gandirii prin imagini si contribuie la dezvoltarea abilitatilor motrice fine ale copilului tau Dezvolta concentrarea, dexteritatea copilului de a potrivi corect piesele Il ajuta pe copilul ta..

Puzzle ”Dinozauri”

(0)
26,00RON 34,00RON

Puzzle-ul ”Dinozauri” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului.  Acest set de jucarii este realizat din carton presat, triplustratificat, un material responsabil cu mediul si cu cei mici. Piesele din acest joc il vor mobiliz..

Puzzle ”Masinute”

(1)
26,00RON 34,00RON

Puzzle-ul ”Masinute” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului.  Acest set de jucarii este realizat din carton presat, triplustratificat, un material responsabil cu mediul si cu cei mici. Piesele din acest joc il vor mobiliza..

Puzzle ”Transport aerian”

(0)
26,00RON 34,00RON

Puzzle-ul ”Transport aerian” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului.  Acest set de jucarii este realizat din carton presat, triplustratificat, un material responsabil cu mediul si cu cei mici. Piesele din acest joc il vor ..

Puzzle, 5 in 1 Cubika, "Birds"

(0)
40,00RON 52,00RON

Puzzle 5in1 Cubika, "Birds" Puzzle-ul 5 in 1 "Birds" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia.  Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete tipuri de pasari si sa potriveasca figurinele desenate urmand exemplul din ilustratia de ..

Puzzle, Cubika, Casuta Animalelor

(1)
27,00RON 36,00RON

Puzzle, Cubika, Casuta Animalelor Puzzle-ul Cubika "CASUTA ANIMALELOR" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete care este casuta fiecarui personaj ilustrat. Aces..

Puzzle, Cubika, Sa ne numaram prietenii

(1)
27,00RON 36,00RON

Puzzle, Cubika, Prietenii Mei Puzzle-ul Cubika "PRIETENII MEI" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa asocieze piesele ce au ilustrate diverse animalute cu numarul rep..

Puzzle-ul "Animalutele Africane"

(0)
26,00RON 34,00RON

Puzzle Cubika, Animalutele Africane Puzzle-ul "Animalutele Africane" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a animalelor, a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia.  Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete animalele din Africa si sa potriveasca figurinele desenate ..

Puzzle-ul "Animalutele de la Munte"

(1)
26,00RON 34,00RON

Puzzle Cubika, Animalutele de la Munte Puzzle-ul "Animalutele de la Munte" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a animalelor, a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia.  Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete animalele de la munte si sa potriveasca figurinele de..

Puzzle-ul "Ferma Animalelor"

(0)
26,00RON 34,00RON

Puzzle Cubika, Ferma Animalelor Puzzle-ul "Ferma Animalelor" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a animalelor, a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia.  Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete animalele de la ferma si sa potriveasca figurinele desenate urmand ..

Puzzle-ul "Princess Marine"

(0)
29,00RON 34,00RON

Puzzle Cubika, Princess Marine Puzzle-ul "Princess Marine" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia.  Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete sa potriveasca figurinele desenate, urmand exemplul din ilustratia de pe ambalaj, s..

Stoc epuizat

Puzzle 5 in 1, Cubika, Familia Potrivita

(0)
47,00RON

Puzzle 5 in 1, Cubika, Familia Potrivita Puzzle-ul 5 in 1 Cubika "IMPREUNA" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete sa asocieze familiile potrivite din care fac p..

Stoc epuizat

Puzzle Cubika, My Jeans

(0)
23,50RON 36,00RON

Puzzle Cubika, My Jeans Puzzle-ul "My Jeans" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea si atentia.  Cu un design unic, acest tip de joc ajuta copilul sa invete din ce materiale sunt fabricati blugii, precum si sa afle multe detalii noi despre aceste articol..

Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)