Jucarii educative din lemn

Jucarii din lemn Cubika

Tot in aceasta directie dar pentru etapa urmatoare de varsta, 6luni+, producatorul brand-ului Cubika din Ukraina, a reusit sa realizeze o gama spectaculoasa de jucarii din lemn educative, fabricate fara folosirea adezivilor chimici, colorate cu vopseluri pe baza de apa si, nu in ultimul rand, extrem de utile pentru o buna dezvoltare a abilitatilor olfactive, a functiilor motorii de baza, a coordonarii ochi-mana si a inteligentei celor mici, fiind utilizate tehnici Montessori. Jucariile din lemn sunt foarte bine finisate, nu pun in pericol integritatea corporala a celor mici si sunt un prieten de incredere pe o durata lunga datorita rezistentei acestora in timp. Gama diversificata de la Cubika confera posibilitatea de a alterna tipurile de jocuri si jucarii astfel incat sa nu poata interveni monotonia iar copilul sa poata renunta la acest mod de joaca educativ. Un xilofon, o piramida colorata, un camion, un turn flexibil, un joc micul pescar, o macara, un ceas, o jucarie de tras un trenulet sau un kit de constructie, un joc pixel, un joc de indemanare sau un joc de snuruit pot atrage atentia pentru mult timp micutului tau.

Joc Din Lemn Cubika - MOZAIC - PIXEL PIRATES

(0)
85,50RON 114,00RON

Joc Din Lemn Cubika, MOZAIC - PIXEL PIRATES Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale ale copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologi..

Joc Din Lemn Cubika - MOZAIC - PIXEL MAGIC

(0)
55,00RON 74,00RON

Joc Din Lemn Cubika, Mozaic - Pixel Magic Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale ale copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologice..

Joc din lemn, Set de constructii Cubika 2

(0)
55,00RON 74,00RON

Joc din lemn, Set de constructii Cubika 2 Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologice al..

Joc Din Lemn, Set de constructii, Cubika, World Africa

(0)
46,50RON 62,00RON

Joc Din Lemn Set de constructii Cubika World Africa Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale ale copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele..

Joc Din Lemn, Set de constructii, Cubika, World Kitty Flat

(0)
46,50RON 62,00RON

Joc Din Lemn Set de constructii Cubika World Kitty Flat Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale ale copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zo..

Joc Din Lemn, Set de constructii, Cubika, World Speedy Wheels

(0)
46,50RON 62,00RON

Joc Din Lemn Set de constructii Cubika World Speedy Wheels Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale ale copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din..

Jucarie Din Lemn Cubika "Joc De Snuruit Fructe"

(0)
28,90RON 39,00RON

Jucarie Din Lemn Cubika, "Joc De Snuruit Fructe" Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale ale copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ec..

Jucarie Din Lemn Cubika "Macara Magnetica"

(0)
64,00RON 86,00RON

Jucarie Din Lemn Cubika "Macara Magnetica" Jucariile din lemn au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologic..

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii "Turn"

(0)
25,90RON 34,00RON

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii "Turn" Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecolog..

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii "Turn"

(0)
30,00RON 42,00RON

Jucarie Din Lemn Cubika, "Set Constructii "Turn" Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecolo..

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii "Turn" - 8 piese

(0)
23,00RON 32,00RON

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii "Turn" Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecolog..

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii, "My Bathroom"

(0)
63,60RON 79,50RON

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii, "My Bathroom" Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonel..

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii, "My Bedroom"

(0)
64,00RON 86,00RON

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii, "My Bedroom" Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele..

Jucarie Din Lemn Cubika, Set de constructii “Turnuri”

(0)
60,90RON 81,00RON

Jucarie Din Lemn Cubika, Set de constructii “Turnuri” Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ..

Jucarie din lemn, Cubika - Claunii saritori

(0)
55,00RON 74,00RON

Jucarie din lemn, Cubika - Claunii saritori Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologic..

Jucarie Din Lemn, Cubika - Kit De Constructie Pentru Baietei

(0)
77,90RON 105,00RON

Jucarie din lemn, Cubika, "Set Constructii Pentru Baietei" Jucariile din lemn au fost intotdeauna cele mai sigure si interesante pentru copii acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau.  Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, prove..

Afişare 1 - 16 din 74 (5 pagini)