Jucarii educative Bio-plastic

Siguranta jucariilor din Bio-Plastic

Folosind aceeasi tehnologie dar alta sursa naturala de materie prima, Elfiki, realizeaza jucarii pentru copii tot din bioplastic dar obtinut din trestie. Din punctul nostru de vedere aceste tipuri de produse ar trebui sa ne caracterizeze obiceiul de cumparare daca ne iubim copiii, semenii si dorim sa avem un viitor cat mai sigur pe aceasta planeta. Plecand tot de la idea educatie prin joc, Elfiki va invita sa oferiti copiilor dumneavoastra o gama complexa de puzzle-uri educative si o serie de jocuri si jucarii ce contribuie in mod real la o buna dezvoltare psihologica, motorie si olfactiva a micutilor. Peste toate aceste plusuri pe care ni le oferea gama Elfiki putem adauga cu mandrie ca toate aceste produse sunt biodegradabile si nu polueaza mediul inconjurator absolut deloc.

Jucarie de Stivuire, Multifunctionala, Ekoala, BIOplastic

(0)
80,00RON 135,00RON

Un set de 5 cupe si 2 bastonase care pot functiona si ca jucarii individuale - cupele pot fi folosite ca elemente pentru amenajarea turnului, sau drept cupe cu apa, cupe cu nisip, galetuse sau chiar tobe. Bastonasele practice permit copilului sa se joace cu aceste cupe. BIOplasticul din care sunt fabricate cupele pentru copii seamana cu plasticul c..

Jucarie ELFIKI, "Mozaic"

(0)
37,00RON 53,00RON

Jucarie "Mozaic" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe dio..

Jucarie ELFIKI, "Personajele magice"

(0)
28,00RON 40,00RON

Jucarie "Personajele magice" ELFIKI  face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde..

Jucarie ELFIKI, "Piramida"

(0)
37,00RON 53,00RON

Jucarie "Piramida" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe d..

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Barcuta

(0)
18,00RON 25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Barcuta Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul incon..

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Pestisor

(0)
18,00RON 25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Pestisor Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inco..

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Vaporas

(0)
18,00RON 25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Vaporas Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul incon..

Jucarie ELFIKI, "Sa facem puzzle-ul"

(0)
47,00RON 67,00RON

Jucarie "Sa facem puzzle-ul" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde ..

Jucarie Elfiki, Cifa, Galben

(0)
59,00RON 85,00RON

Jucaria Cifa galbena ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe ..

Jucarie Elfiki, Masina de Gunoi, Albastru

(0)
59,00RON 85,00RON

Jucaria Masina de gunoi albastra ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena ver..

Jucarie Elfiki, Masina de Gunoi, Galben

(0)
59,00RON 85,00RON

Jucaria Masina de gunoi galbena ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verd..

Set constructii, 19 piese, eKoala, BIOplastic

(0)
53,90RON 90,00RON

Stimulati imaginatia copilului dumneavoastra cu un set de blocuri colorate realizate in intregime din BIOplastic. Blocurile ecologice realizate pentru copii de la 2 ani sunt adaptate mainilor mici ale copiilor. Usoare si la indemana, ele atrag atentia copilului mic prin culorile lor dragute. Un set de blocuri ecologice este o modalitate excelenta d..

Set constructii, 38 piese, eKoala, BIOplastic

(0)
95,00RON 160,00RON

Stimulati imaginatia copilului dumneavoastra cu un set de blocuri colorate realizate in intregime din BIOplastic. Blocurile ecologice realizate pentru copii de la 2 ani sunt adaptate mainilor mici ale copiilor. Usoare si la indemana, ele atrag atentia copilului mic prin culorile lor dragute. Un set de blocuri ecologice este o modalitate excelenta d..

Set mingiute, Ekoala, BIOplastic

(0)
21,50RON 36,00RON

Redescoperiti placerea care vine din simplitatea jocului!  ECO Balls Race sunt primele bile din lume realizate in intregime din BIOplastic. Bilele sunt sigure pentru copii si ecologice, fabricate din BIOplastic de inalta calitate, sunt 100% biodegradabile si nu elibereaza microplastice. 5 culori, 5 bile dragute care pot fi amestecate liber pentru a..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Fluturas

(0)
25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Fluturas Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inco..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Domino"

(0)
33,00RON

Jucarie "Domino" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe dio..

Afişare 1 - 16 din 34 (3 pagini)