Elfiki

Jucarie ELFIKI, "Mozaic"

(0)
37,00RON 53,00RON

Jucarie "Mozaic" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe dio..

Jucarie ELFIKI, "Personajele magice"

(0)
28,00RON 40,00RON

Jucarie "Personajele magice" ELFIKI  face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde..

Jucarie ELFIKI, "Piramida"

(0)
37,00RON 53,00RON

Jucarie "Piramida" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe d..

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Barcuta

(0)
18,00RON 25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Barcuta Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul incon..

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Pestisor

(0)
18,00RON 25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Pestisor Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inco..

Jucarie ELFIKI, "Sa facem puzzle-ul"

(0)
47,00RON 67,00RON

Jucarie "Sa facem puzzle-ul" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde ..

Jucarie Elfiki, Cifa, Galben

(0)
59,00RON 85,00RON

Jucaria Cifa galbena ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe ..

Jucarie Elfiki, Masina de Gunoi, Albastru

(0)
59,00RON 85,00RON

Jucaria Masina de gunoi albastra ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena ver..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Fluturas

(0)
25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Fluturas Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inco..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Domino"

(0)
33,00RON

Jucarie "Domino" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIO plastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator. Din acest motiv, polietilena verde absoarbe dio..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Claun

(0)
25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Claun Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconju..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Cocosel

(0)
25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Cocosel Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul incon..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Floricica

(0)
25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Floricica Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inc..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Pestisor cu Balon

(0)
25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Pestisor cu Balon Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza me..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor" - Vaporas

(0)
18,00RON 25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Vaporas Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul incon..

Stoc epuizat

Jucarie ELFIKI, "Puzzle-ul copilasilor"- Casuta

(0)
25,00RON

Jucarie "Puzzle-ul copilasilor" - Casuta Jucaria "Puzzle-ul copilasilor" ELFIKI face parte din linia complet noua de jucarii ecologice, fabricate din BIOplastic. Bioplasticul este o polietilena de inalta densitate care consta in 94% trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconj..

Afişare 1 - 16 din 30 (2 pagini)