Suntem parte din tribul ecologistilor Greentom!

Suntem parte din tribul ecologistilor Greentom!

Intotdeauna mi-a placut sa fac lucrurile altfel! Sa fiu prima! Sa dau tonul! Unul din punctele mele de interes din ultimii ani a fost si este ecologia. De la masini electrice sau campanii cu brand-uri care incurajeaza stilul de viata axat pe reciclare pana la evenimente de strangere a gunoaielor si plantarea pomilor, nu am ratat nimic. Si am de gand sa imi educ copilul in acelasi spirit! Iar acum, oficial am intrat in familia Greentom, adica sunt parte a GreenTribe!

In esenta, imi place viata simpla, sunt pasionata de produsele inteligente,reciclabile, iar in ultimii ani am facut o pasiune pentru produsele eco si sustenabile.  Asa ca, de cand am ramas gravida am pus ochii pe Greentom!

Pentru ca cred cu tarie ca e importanta educatia copiilor de la orice varsta si totodata stiu ca sunt  importante produsele cu care ii invatam pe cei mici, am cautat un pic in laboratorul ecologic Greentom si am ales pentru #rockstarkid Petru Lucas primul carucior 100% din material reciclabile! Da, da, din plastic reciclabil!

Nu te mira ca nu e “din gunoaie”, e din materiale RE-CI-CLA-BI-LE!  

Greentom este o solutie cu adevarat circulara pentru a evita acumularea suplimentara de plastic si foloseste plasticul acumulat pentru a curata mediul inconjurator si pentru a crea produse noi, de inalta calitate, complet functionale si accesibile. Produsele Greentom indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta si sunt testate si certificate in toata lumea.

Tot “din culisele” si interactiunea cu reprezentantii Greentom, am aflat ca misiunea produselor create de ei este focusata pe calitate, lucruri  inteligente, functionale si durabile, pentru viitor!

Totul la Greentom incepe la masa de proiectare o data cu optimizarea tuturor partilor componente. Se finalizeaza cu cel mai confortabil, durabil si accesibil carucior de pe planeta. Carucior care a fost proiectat pentru prima oara de designerul Bart Bost. Acesta a fost punctul de plecare in infiintarea unei companii cu o viziune unica.

Si ca sa intelegi si din punct de vedere tehnic de ce il recomand, Greentom Classic este fabricat din 5,5 kg de plastic de cea mai buna calitate reciclat si 74 de peturi reciclate!!! E usor, e funky, e cool, e eco si sustenabil!

Stiu ca e greu ca proaspata mamica sa te gandesti la tine macar, daramite la ce e in jurul tau, daaaar…

Reduce, reuse and recycle e mai mult decat un slogan! Poate fi noul tau stil de viata!

https://oanatache.ro/suntem-parte-din-tribul-ecologistilor-greentom/?fbclid=IwAR3N9arheOf_yyr_sMe7qTv-3BqWMyRsmCcjwLAbJIQyMvdygpI_WzDVoHM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *