BIOplasticul si beneficiile lui

BIOplasticul si beneficiile lui

Plasticul a devenit una dintre marile probleme ale zilelor noastre. Este un produs chimic, nociv pentru mediul inconjurator pentru ca se descompune foarte greu. Consumul excesiv al produselor din plastic se oglindeste in cantitatea de plastic adunata din mari si oceane de catre voluntarii militanti ai drepturilor pentru un mediu curat.

Exista totusi o solutie: plasticul obtinut din bio masa!

Bioplasticul este un material natural obtinut din materii prime regenerabile – cum ar fi porumb, sfecla rosie, mei sau trestie de zahar, o materie prima neprelucrata si stabila ce se descompune 100% in timp si nu afecteaza mediul inconjurator.

Din acest motiv, polietilena verde absoarbe dioxidul de carbon din atmosfera in procesul de fabricatie, ajutand la reducerea emisiilor de gaze de sera.

Exista numeroase produse fabricate din bioplastic, prietenoase cu mediul si cu consumatorii: jucarii, diverse articole pentru masa (farfurii, castroane, tacamuri), olite, cadite, etc…produse care, prin caracteristicile lor functionale, contribuie la reducerea consumului de plastic si la pastrarea unui mediu curat.

Pentru ca suntem parinti responsabili si ne educam copiii in acelasi spirit, va recomandam cu caldura sa alegeti pentru copiii vostri jucariile din BIOplastic.

Impreuna, pas cu pas, reducem consumul de plastic si vom avea o zi de maine mai verde pentru copiii nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *