Am ales pentru Dima singurul carucior 100% ecologic

Am ales pentru Dima singurul carucior 100% ecologic

Lorena Burlacu descrie, mai jos, experienta ei cu Greentom!

Mi-as dori foarte mult sa-mi explice si mie cineva ce e cu nebunia asta!? De ce sub pretextul “am vrut ceva sigur pentru copilul meu”, sunt mame ce imping prin gropile din Bucuresti niste carucioare de-ti sta mintea in loc?  Pe langa faptul ca unele dintre ele sunt imense, greu de manevrat si mult prea sofisticate, mai costa si o avere… Dar, cu moda si fashion-ul in materie de carucioare nu prea ai cum sa te pui…

 

Ce-am cautat noi pentru Dima? Pai, in primul rand un carucior usor de manevrat, unul care sa nu cantareasca cat mine si copilul la un loc. Ca sa intelegeti, modelul pe care l-am ales pentru pusti are 7 kg. Da, intra si in cele mai mici lifturi, da il car singura dintr-o parte in alta, da, intra si in portbagajul unui mini, da, se asambleaza rapid! Si… da, Dima e fan carucior! Ii place sa fie plimbat, i-am testat impreuna rotile prin nisip la mare, a dormit cu orele in el si probabil la fel de mult o sa-l folosim si de aici inainte.

 

Daca in mod normal ma feresc sa fac recomandari, ei bine, despre caruciorul asta vorbesc cu toata inima. Pe langa aspectele ce tin de asamblare si greutate, cred ca la fel de important, sau poate chiar mai important, este faptul ca Greentom produce carucioare 100% ecologice. N-am stiut ca exista asa ceva. Am aflat intamplator cautand un carucior asa cum va spuneam mai sus: usor de manevrat, sigur pentru Dima, dar nu sofisticat, cu un design modern si un pret decent.

Caruciorul este fabricat integral din materiale reciclate. Ca sa va faceti o idee, pentru partea textila s-au folosit 74 de peturi de apa plata iar pentru structura, 7,5 kg plastic reciclat.

  • sasiul este fabricat din polipropilena reciclata
  • componentele sunt usor de dezasamblat si se pot recicla dupa utilizare
  • toate produsele sunt fara BPA, PVC, nu contin Ftalati si sunt 100% Non-Toxice
  • sistem de pliere extrem de usor, tip carte
  • manevrabil pe orice tip de teren
  • roti dublu absorbante, adaptabile oricarui tip de teren
  • pentru realizarea structurii acestui carucior au fost folosite 7,5Kg plastic reciclat

Modelul in care-l plimb pe Dima este cel clasic, landou plus partea sport.  Pretul este mai mult decat decent, comparabil cu foarte multe produse de pe piata. Va las  un link aici pentru detalii. Are pozitie de somn la 155 grade, pozitie de relaxare la 120 de grade si pozitie vertical.

Am intrebat, am verificat, Greentom indeplineste toate standardele de calitate si siguranta impuse de legislatia specifica pentru ca probabil multi dintre voi va intrebati daca e posibil ca un carucior realizat din materiale reciclate sa fie un carucior sigur pentru noul membru al familiei.

N-am reusit sa filmez operatiunea montat, demontat, bagat in portbagaj, dar pentru parintii interesati, las aici un link sa-mi spuneti cum vi se pare!

“Hai sa contribuim impreuna la o lume mai verde pentru copiii nostri!” …. Congrats, Greentom!

Daca aveti intrebari, le astept cu drag!

PS: Si lui Costin ii place sa-l conduca ?

https://lorenaburlacu.ro/am-ales-pentru-dima-singurul-carucior-100-ecologic/?fbclid=IwAR0OFD9DEiFqFO8YBxywcaZBM4fYq4kX1xd2EDxDRgOMnBg7AiXcGMMWyXM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *